programmaprogramma

Kunstcafé Vive la Chanson

Kunstcafé Vive la Chanson

Op de laatste dag van de expositie Een leven lang kunst brengen zangeres José van Waveren en pianist/accordeonist Jaap Somsen in het knusse Oude Raadhuis een gevarieerd aanbod aan Franse Chansons. Op het programma staan klassiekers van Brel, Piaf en Aznavour, maar ook enkele eigen nummers van José, zoals het prijswinnende lied “Portrait d'un mariage".  

Beiden zijn gepokt en gemazeld in het genre en treden door het hele land op. José is gespecialiseerd in het Franse chanson, maar zingt en schrijft ook eigen nummers in het Nederlands. Zij is prijswinnaar van de Prix-Wallonie van het Concours de la Chanson Alliance Française 2022. 

Jaap is een veelzijdig muzikant en is van vele muzikale markten thuis. Hij speelt zowel musette als tango, maar ook Iers, Amsterdams en Balkan.

Laat u tussen inspirerende kunst in het mooie Oude Raadhuis meevoeren op de meeslepende klanken van nostalgische chansons en waan u onmiddellijk in hartje Parijs!  

KCA organiseert in het Oude Raadhuis temidden van inspirerende kunstexposities een interessante mix aan culturele activiteiten onder de noemer Kunstcafé. Het Kunstcafé Vive la Chanson is op de laatste dag van de kleurrijke expositie Een Leven Lang Kunst. De kunstenaars geven u in de pauze graag een rondleiding. 

(foto Jose: Willemijn Ploem, foto Jaap: eigen foto)


Locatie en tijden

Kunstcafé Vive la Chanson
  • Het Oude Raadhuis (google map), Dorpsstraat 9, 1431 CA Aalsmeer
  • zondag 30 april 2023, 16.00 uur
  • entree: € 12,50 incl. koffie en drankje
  • kaartverkoop: in de KCA Ticketshop
 

Aankomend Kunstcafé in het Oude Raadhuis:

Kunstcafé Poëziepraat 10 mei 2023

Eerdere Kunstcafés in het Oude Raadhuis: 

Kunstcafé met beroepsvisser Theo Rekelhof

Kunstcafé Abstracte fotografie 

 

 

Locatie:
Het Oude Raadhuis

Tijd:
Zondag 30 april 2023, 16.00 uur

Toegang € 12,50 (via onze tickeshop)

Eerstkomende programma(s)

«

Archief overzicht:

»