programmaprogramma

Jasper van Kuijk

Jasper van Kuijk

TOT HIER EN NIET VERDER

Vanwege de onzekerheid rond aanscherping van coronamaatregelen is de voorverkoop van kaartjes in onze Ticketshop voor deze voorstelling voorlopig stopgezet. Wij hopen dat we die zo snel mogelijk kunnen hervatten. Blijf ondertussen deze website volgen. 


Jasper heeft een jaar op het Zweedse platteland doorgebracht. Maar om nou te zeggen dat dat hem milder heeft gemaakt, nee. Als alles schreeuwt om verandering, is redelijkheid dan nog wel het juiste antwoord? Jasper vraagt het zichzelf hardop af in zijn nieuwe programma Tot hier en niet verder. Dus fileert hij in zijn nieuwe voorstelling weer met vrolijk cynisme zijn en onze 'beschaving'. En net zoals in zijn columns in de Volkskrant gaat dat met de voor Jasper zo kenmerkende mix van inhoud en humor. Lachen met het mes op tafel. 


De voorstelling vindt plaats in:

  • Cultureel Café Bacchus XL google map
  • Gerberastraat 4 - 1431 SG Aalsmeer
  • tel. 0297-326831 (tijdens openingsuren)


Kaarten á € 15 zijn - zodra we de voorverkoop kunnen hervatten - uitsluitend verkrijgbaar in de voorverkoop in de KCA ticketshop.

Aanvang voorstelling 21:00 uur, zaal open om 20:30 uur

Informatie bij: Ans de Kruijf 


 

 

Coronaregels KCA:

Wij doen er alles aan wat in onze macht ligt om het concert voor iedereen zo prettig en veilig mogelijk te maken. Dat kunnen we niet zonder de medewerking van onze bezoekers. Daarom vragen we extra aandacht voor de coronaregels van KCA in Bacchus:

  • Blijf thuis als jij of een huisgenoot krachten heeft. 
  • Het dragen van een mondkapje binnen is verplicht. Kom dus al binnen mét een mondkapje op. Als je aan tafel zit mag het mondkapje af.
  • Houd 1,5m afstand tot anderen en volg de standaard hygiënemaatregelen van het RIVM.
  • Maximaal 4 personen mogen bij elkaar zitten mits ze tot één huishouden behoren. Wij zijzen jou een tafel aan. Het zelf aan elkaar zetten van tafels of aanschuiven van extra stoelen is niet toegestaan.
  • De bar is gesloten, er kunnen helaas geen drankjes worden gekocht.
  • Volg de aanwijzingen van onze vrijwilligers op.

Het bezoek aan de voorstelling is op eigen risico. 

 


ARCHIEF

Locatie:
Cultureel Café Bacchus XL

Tijd:
zaterdag 21 november 2020, aanvang 21:00 uur

Toegang € 15 (ALLEEN VIA ONZE TICKETSHOP)

Eerstkomende programma(s)

«

Archief overzicht:

»