programmaprogramma

PEK

PEK

Met dit gloednieuwe project UPcycle fietst jazzfluitist Jeroen Pek (zijn) muzikaal verleden, heden en toekomst tot een eclectisch avontuur. Zowel de creatieve explosie in de jaren 70 als de absurdistische aspecten van onze beschaving zijn duidelijke inspiratiebronnen voor het repertoire dat hij voor deze groep schreef.

Door zijn powerplay, virtuositeit, groot palet aan dynamiek en een volstrekt eigen sound wordt Jeroen Pek internationaal gezien als een van de toonaangevende jazzfluitisten van dit moment. Met zijn stilistisch diverse projecten heeft hij een solide lijst met cd's geproduceerd.

De line-up komt voort uit Pek’s UPcycle-idee. Het vertegenwoordigt verschillende generaties muzikanten – tussen de twintig en de zestig – elk met een solide internationale staat van dienst en een diversiteit aan muzikale achtergronden. De Benjamin van de band is zijn zoon Guy Pek met wie hij voor het eerst samenwerkt.

Line up: Jeroen Pek (fluit), Christian Pabst (toetsen), Thomas Pol (bassen), Onno Witte (drums/percussie/stem), Guy Pek (drums/percussie/fx)

Hier alvast een voorproefje:

 


Waar: Cultureel Café Bacchus, Gerberastraat 4, Aalsmeer  google map
Aanvang: zaterdag 22-04-2023, 20.30 uur
Entree: regulier tarief € 15; met (duo)vriendenkaart € 12; jongerenticket € 10 (t/m 25 jaar)
Kaartverkoop: via de KCA Ticketshop en aan de zaal (graag per PIN)
Inlichtingen: bij Pierre Tuning


 in samenwerking met

 


Archief

 

 

Locatie:
Bacchus

Tijd:
zaterdag 22 april 2023, 20.30 uur

Toegang €15; vrienden €12; jongeren €10

Eerstkomende programma(s)

«

Archief overzicht:

»