programmaprogramma

De Ploegh

De Ploegh

De Ploegh laat in deze expositie zien wat het ‘in huis’ heeft.

De opening werd verricht op zaterdag 28 januari door Jacqueline Bohlmeijer (bestuurslid van LKG de Ploegh).

Diversiteit aan disciplines zoals schilderkunst, grafiek, keramiek, fotografie, glas- en beeldhouwkunst, en verscheidenheid in stijlen: figuratieve, abstracte en constructivistische kunst.

In haar missie stelt LKG de Ploegh zich ten doel om mensen te verbinden met beeldende kunst door het werk van de kunstenaars te laten zien. Vanuit haar eigen galerie in Amersfoort ontwikkelt De Ploegh hiervoor een gevarieerd expositieprogramma en activiteiten die in het teken staan van kennismaking en verdieping.  Het landelijke karakter van de vereniging laat zich zien in de activiteiten die buiten Galerie de Ploegh ontplooid worden zoals tentoonstellingen op externe locaties in Nederland en het buitenland, en deelname aan kunstbeurzen.

Deelnemende kunstenaars zijn: Adri Langbroek, Anne Marie Spijker, Annemiek van Kollenburg, Ans Bakker, Ans Tellegen, Carolien Brusse, Cécile van Spronsen, Erica Welling, Heleen “troj” van Nieuwland, Justyna Pennards-Sycz, Loes Schellekens, Maarten van der Laag, Marieloes Reek, Mary Schermer, Michiel Deylius, Niek Wittebrood, Ron Jagers en Suus Kooijman.Deze expositie was te zien t/m 12 maart 2017

VORIGE EXPOSITIES


Overzicht van de expositie


Bekijk het werk van de exposerende kunstenaars


Het favoriete werk van...


Het favoriete werk van...

Locatie:
Het Oude Raadhuis

Tijd:
van 26 januari t/m 12 maart 2017

Toegang gratis

Eerstkomende programma(s)

«

Archief overzicht:

»