programmaprogramma

Amazing Amateurs 6

Amazing Amateurs 6

Na het succes van de vorige tentoonstellingen (2012,  20132014, 2015 en 2016) ook dit jaar een expositie van amateurs die in hun vrije tijd schilderen, beeldhouwen of fotograferen.

Stichting Kunst en Cultuur Aalsmeer biedt hen de kans hun werk in een professionele omgeving te presenteren aan een breed publiek. En dit jaar voor het eerst ook tijdens de kunstroute.

Dit jaar is alweer de 6e editie aanstaande. Plaats van handeling is het sfeervolle Oude Raadhuis in het hart van Aalsmeer. Deelnemende kunstenaars zijn volledig vrij in keuze welke kunstwerken zij willen laten zien. Er is geen thema en er is geen ballotage.

Redenen om mee te doen kunnen heel divers zijn. De één vindt het gewoon leuk om één of twee keer per jaar naar buiten te treden met een hobby. Anderen neem het weer een stuk serieuzer en zien het als een kans om voor het voetlicht te treden.

Zeker is dat alle amateurkunstenaars met plezier en een zekere gedrevenheid al korter of langer met de ‘kunsten’ bezig zijn. De één schildert herinneringen of doet dat van foto’s en de ander hakt in steen tot het af is.

Deelnemers dit jaar zijn: Herman Albers, Henny Bax, Mady Beekman, Lidie Bootsman, Margreet Brakel, Ada Bruine de Bruin, Abel van Dam, Elza M. van Dijk-Sousa dos Santos, Adriana van Dillewijn, Annemarie Groeneveld-Kooij, Jannie Harting-den Das, Hansje Havinga, Erika Hiemstra, Carolien Horich, Gretha de Jong, Marianne de Jong-Wegbrands, Anneke Kempkes-Verweij, Hemma Kniep, Gré van Leeuwen, Maud Lendfers, Marian van Liempt, Richard Logger, Jan Millenaar, Paula Schulte, N. Spaargaren, Nely Sparnaaij, J.Stokkel, Frans Stokkel, Jan van Veen, Loes Velders, Agnes van der Wal-Baselier, Joke Wegman-Timmer, Ingrid Wiebe-Otto, Marjon Woelders, Gerard Zelen.

Ook dit jaar kunnen deelnemers weer prijzen winnen. Het publiek mag ook van zich laten horen en stemmen voor het fraaiste kunstwerk. De maker van het kunstwerk met de meeste stemmen krijgt voor één jaar de Gouden Penseel. De vakjury gaat de ingebrachte kunstwerken beoordelen op basis van vier criteria te weten; kwaliteit, kleurgebruik, techniek en originaliteit. De vakjury heeft drie prijzen te vergeven.

De flyer download u hier


 

VORIGE EXPOSITIES


Einduitslag


Een greep uit het ingezonden werk

Locatie:
Het Oude Raadhuis

Tijd:
Van 31 augustus t/m 15 oktober 2017

Toegang gratis

Eerstkomende programma(s)

«

Archief overzicht:

»