programmaprogramma

Amazing Amateurs - Vrijheid

Amazing Amateurs - Vrijheid

Zondagmiddag 17 mei 2020 werd een bijzondere tentoonstelling geopend. Niet zoals gebruikelijk in het Oude Raadhuis, maar online. De digitale expositie  Amazing Amateurs met het thema Vrijheid van Stichting Kunst en Cultuur Aalsmeer geeft amateurkunstenaars een nieuw podium.

13 Amazing Amateurs uit Aalsmeer leverden hun werk in: Agnes van der Wal-Baselier, Ali Tromp, Anja van Leeuwen, Anneke Kempkes-Verweij, Erika Hiemstra, Gijsje Woelders, Gerard Zelen, Henk Vos, Hermano Albers, Jan Dreschler, Nels de Vries, Willy van Loon en Bernadette Maas.

De werken variëren van: zo vrij als een vogeltje in de lucht, vrijheid in kleur en beweging van mens en natuur, tot een eerbetoon aan hen die hun leven gaven voor onze vrijheid.

KCA zette de kunstwerken op muziek van de Aalsmeerse Saskia Veenswijk en Nina Lynn Woerden en voegde gedichten toe van onze dorpsdichter Jan Daalman en de voormalige dorpsdichter Marcel Harting. Het geheel is een prachtige digitale tentoonstelling geworden die hieronder te bekijken is. 

Overigens kunnen liefhebbers op de website van KCA ook digitaal van jazz, klassieke muziek, cabaret, poëzie en kleinkunst genieten.

Bekijk hieronder de digitale tentoonstelling Amazing Amateurs - Vrijheid.


Dorpsdichter Jan Daalman leest zijn gedicht "Vrijheid"
Aalsmeer, 2020


VORIGE EXPOSITIES

Locatie:
Digitaal via YouTube

Tijd:
vanaf 17 mei 2020

Toegang gratis

Eerstkomende programma(s)

«

Archief overzicht:

»