programmaprogramma

Toekomst

Toekomst

De VAK is een platform voor beroepskunstenaars die werkzaam zijn in de regio Amstelland, Amsterdam en Haarlem. In deze tentoonstelling zal werk te zien zijn van:
Jos Out, Liesbeth Schouten, Pieter Schmits, Hanae Sasaoke, Elly de Jong, Jeltje van Houten, Corry Zwart, Tamar Shilo, Helena van Essen, Neely Schaap, Astrid Stoffels, Sunny Neeter, Annet van Waaijen, Hanneke Rijks, Marja Verhage en Heidi Wallheimer.

Preview van de tentoonstelling “TOEKOMST” met de Vereniging Amstelland Kunst was te beluisteren bij RADIO AALSMEER op donderdag 12 november van 20-22 uur in het programma van Jenny Piet “that’s life”. Luister de uitzending hier terug.

In dit programma werden een aantal kunstenaars geïnterviewd. Er was muziek en dorpsdichter Jan Daalman droeg een gedicht voor. 


RESERVEREN VERPLICHT

Volgens de landelijke richtlijnen is het momenteel verplicht om uw komst vooraf aan te kondigen. 

Klik hier om eenvoudig uw gratis bezoek aan deze tentoonstelling in het Oude Raadhuis online te reserveren.

Of bel tijdens de openingstijden naar 0297-344318. 


CORONAMAATREGELEN: 

Om het bezoek in tijden van corona voor iedereen veilig te laten verlopen, hebben we de nodige maatregelen getroffen. Het dragen van een mondkapje is verplicht. De vrijwilligers van KCA zullen er alles aan doen om jouw bezoek aan onze tentoonstellingen in het Oude Raadhuis zo aangenaam en veilig mogelijk te laten verlopen. Zij zullen jou uitleg geven over de veiligheidsvoorschriften en toezien op de naleving ervan. Volg altijd hun aanwijzingen op.

Heb jij of een huisgenoot vlak voor je geplande bezoek last van (vage) klachten zoals kortademigheid, koorts of lichte keelpijn: blijf dan thuis. Heb je ziekteverschijnselen en kom je toch naar het Oude Raadhuis, dan word je de toegang geweigerd.

Let op: Het Oude Raadhuis is in verband met de landelijke coronamaatregelen gesloten tot zeker 18 november 2020. 


Deze expositie is te zien van 4 december 2020 t/m 31 januari 2021 in:

  • Het Oude Raadhuis (google map)
  • Dorpsstraat 9, 1431 CA Aalsmeer
  • telefoon 0297-344318 (tijdens openingsuren)
  • toegang gratis
  • openingstijden: donderdag t/m zondag 14.00 - 17.00 uur


VORIGE EXPOSITIES

Locatie:
Het Oude Raadhuis

Tijd:
van 4 december 2020 t/m 31 januari 2021

Toegang gratis, reserveren verplicht

Eerstkomende programma(s)

«

Archief overzicht:

»