programmaprogramma

TUINEN

TUINEN

Expositie Tuinen verlengd t/m 27 augustus 2023

De expositie Tuinen in het Oude Raadhuis met werk van kunstenaar Karin Borgman viel behoorlijk in de smaak. Alle thuisblijvers en thuiskomers willen we graag in de gelegenheid stellen daar ook in de zomer nog heerlijk van te genieten. Karin bood aan om haar werk t/m zondag 27 augustus in het Oude Raadhuis te laten zien en maakt graag en afspraak met u voor een persoonlijke rondleiding. 

Let op: Tijdens de zomermaanden is de expositie Tuinen in het Oude Raadhuis alleen op afspraak te bezichtigen en dus niet open tijdens de reguliere openingstijden. Een afsprak kan worden gemaakt met een telefoontje naar Karin Borgman op 06 13525543. U kunt haar ook een mailtje sturen. Klik hier.

Wilt u werk van Karin kopen, dan mag u het na betaling gelijk meenemen!


Karin Borgman is een veelzijdige kunstenaar van Aalsmeerse bodem. In haar atelier in een weelderige tuin aan de Uiterweg maakt ze al ruim 45 jaar schilderijen en grafiek, illustreert boeken, heeft een Master Kunsteducatie en geef inmiddels ruim 20 jaar kunstles op een middelbare school en workshops in haar atelier. En ze is mede-bedenker van de Kunstploeg die al zo'n 10 jaar met mensen met verschillende maatschappelijke achtergronden community-kunst projecten maakt.

Haar tentoonstelling gaat over tuinen. Een bonte verzameling schilderijen en grafiek over de tuin in allerlei verschijnings vormen. De tuin is de plek waar we proberen de natuurkrachten naar onze hand te zetten. En is de plek die de uitwisseling tussen ons zelf en de kosmos uitdrukt. Een plek van geheimen, veranderlijkheid en van mogelijkheden. De tuin is in Aalsmeer ook een ander woord voor kwekerij.

De opening van de tentoonstelling is op zaterdag 17 juni 2023 om 15 uur in het Oude Raadhuis. 


Over de tentoonstellingen van KCA in het Oude Raadhuis
Beeldende kunst heeft een belangrijke rol in een samenleving zoals die van Aalsmeer. Beeldende kunst zet je aan het denken, inspireert, raakt, biedt troost, maakt blij of juist weemoedig, geeft afleiding, verbindt, brengt samen. De tentoonstellingen van KCA in het Oude Raadhuis zijn voor Aalsmeer, gaan over Aalsmeer of over thema's die Aalsmeerders raken. Met kunstenaars - liefst met een band met Aalsmeer - die dat Aalsmeerse gevoel snappen en kunnen vertalen in beelden en verhalen. Wij hopen zeer dat we Aalsmeer weten te prikkelen om ze onze tentoonstellingen te komen beleven in de prachtige sfeer van het Oude Raadhuis. Tot snel! 


Adres en openingstijden Oude Raadhuis

  • Het Oude Raadhuis (google map)
    Dorpsstraat 9, 1431 CA Aalsmeer
  • telefoon 0297-344318 (tijdens openingsuren)
  • info via een e-mail naar KCA
  • toegang: uw gift
  • openingstijden: alleen op afspraak: bel Karin Borgman op 06 13525543 of stuur een e-mail.

 VORIGE EXPOSITIES

 

 

Locatie:
Het Oude Raadhuis

Tijd:
16 juni t/m 27 augustus 2023

Toegang uw gift

Eerstkomende programma(s)

«

Archief overzicht:

»