programmaprogramma

Kunstroute 2020

Kunstroute 2020

Tot onze grote spijt moeten wij u mededelen dat de Kunstroute Aalsmeer dit jaar helaas geen doorgang kan vinden. In nauw overleg met de Gemeente Aalsmeer is het bestuur van Stichting Kunst en Cultuur Aalsmeer tot dit trieste besluit gekomen.
 
Om een nieuwe besmettingsgolf te voorkomen zullen de hygiënemaatregelen naar verwachting nog maanden van kracht blijven. Landelijk zijn alle evenementen tot 1 september verboden. In Aalsmeer hebben we juist in september grote publiekstrekkers. De Gemeente Aalsmeer heeft daar nu een negatief advies voor gegeven.
 
De Kunstroute Aalsmeer is bij uitstek een evenement van ontmoeting en sociale contacten. Zonder afbreuk te doen aan de sfeer en professionele uitstraling van de Kunstroute Aalsmeer zien wij geen mogelijkheden om te kunnen garanderen dat bezoekers en deelnemers in alle situaties op veilige afstand van elkaar kunnen blijven en dat publieksstromen gereguleerd kunnen worden.
 
Wij hadden er ons op verheugd om het kunstminnende publiek in het derde weekend van september, na maanden van social distancing weer met elkaar van prachtige kunst, poëzie en muziek te kunnen laten genieten. Maar de veiligheid en gezondheid van de deelnemers en de vele bezoekers wegen zwaarder.  
 
Laten we ons richten op volgend jaar en dan met vereende krachten van de Kunstroute Aalsmeer weer een feest van de kunsten maken.
 
De werkgroep Kunstroute staakt nu de voorbereidingen en gebruikt de ervaringen van dit jaar om het proces volgend jaar nog soepeler te laten verlopen. Alle kunstenaars die de deelnemersbijdrage reeds hadden overgemaakt, krijgen die uiteraard volledig gerestitueerd.
 
Wij danken locatiehouders en kunstenaars voor hun enthousiaste aanmeldingen, sponsors voor hun vertrouwen in de Kunstroute en alle relaties en vrijwilligers voor hun constructieve samenwerking. Mocht u nog vragen of suggesties hebben, laat het ons graag weten.
 
Blijf ondertussen veilig en gezond!


Naar het archief met informatie over de kunstroutes in vorige jaren

 

Locatie:

Tijd:
afgelast

Toegang

Eerstkomende programma(s)

«

Archief overzicht:

»