programmaprogramma

Coronatoegangsbewijs verplicht

Coronatoegangsbewijs verplicht

De huidige maatregelen maken het KCA mogelijk voorstellingen en concerten te organiseren waarbij weer de volledige zaalcapaciteit benut mag worden zonder 1,5 meter afstand. Zo kunnen nog meer mensen genieten van een avondje uit dicht bij huis en daarmee worden de concerten en voorstellingen ook financieel weer haalbaar voor KCA. De Rijksoverheid stelt wel verplicht dat bezoekers vanaf 13 jaar bij de ingang een Coronatoegangsbewijs (bewijs van vaccinatie/testen/herstel) tonen. 

Hoe kom je aan een Coronatoegangsbewijs?
Via de CoronaChech app kun je het Coronatoegangsbewijs aanmaken in de vorm van een QR-code. Deze QR-code toon je bij de ingang op je telefoon of op papier.

Download de CoronaCheck app in de App Store of de Play Store en log in met je DigiD. Je QR-code kun je in de app vervolgens op 3 manieren verkrijgen:

  • Vaccinatiebewijs: In Nederland is een vaccinatie geldig vanaf 14 dagen nadat je volledig bent gevaccineerd. 
  • Herstelbewijs: Bewijs dat je minder dan 6 maanden geleden hersteld bent van corona.
  • Negatieve testuitslag via Testen voor toegang: Een negatieve testuitslag van minder dan 24 uur voor de voorstelling. Alleen testresultaten via Testen voor toegang worden geaccepteerd.


Heb je geen smartphone dan kun je het Coronatoegangsbewijs ook op coronacheck.nl downloaden, uitprinten en op papier meenemen.

Nog een paar tips:

  • Haal je QR-code thuis al op, want 's avonds kan de server van de CoronaCheck app overbelast zijn. Lukt het niet bel dan de helpdesk op 0800-1421 (gratis). Bereikbaar ma t/m zo 08.00 - 20.00 uur.
  • Een kopie of screenshot van de QR-code werken niet om fraude te voorkomen! 
  • Er kan bij binnenkomst gevraagd worden om een geldig legitimatiebewijs. Neem het mee. 
  • Door de extra controle kan de ontvangst bij de entree wat langer duren dan u gewend bent. De deuren gaan een half uur voor aanvang van de voorstelling open. Kom dus ruim op tijd. 
  • En vergeet natuurlijk je concertkaartje niet. 

 

Tot slot hopen wij dat deze maatregel van tijdelijke aard is en danken je hartelijk voor jouw begrip en medewerking. Heel veel plezier bij de voorstellingen en concerten van KCA in Cultureel Café Bacchus, De Oude Veiling en het Oude Raadhuis. 

Team KCA

 

Locatie:
Cultureel Café Bacchus en Oude Veiling

Tijd:
tot nader orde

Toegang

Eerstkomende programma(s)

«

Archief overzicht:

»