programmaprogramma

Edwin Rutten

Edwin Rutten

Levenslust, relativeren, humor, muziek en spelen. Dat zijn de principes waar Edwin Rutten naar leeft. Wie kent hem niet? Vroeger uit ‘De Film van Ome Willem’... “Joepie de....poepie!” en tegenwoordig als meesterlijk verhalenverteller, zanger, acteur, presentator, muzikant, docent en columnist. "Het is één grote pot verwarring", aldus de ideeënman.

In deze voorstelling vertelt hij zijn eigen versie van 'Peter en de Wolf', het bekende muzikale sprookje van Russische componist Sergej Prokofjev. Daarna neemt hij u mee ‘Down Memory Lane’, met allerlei bekende liedjes en stukjes van toen. Misschien zit er ook nog een verrassingsoptreden in? Mis ’t niet, deze bijzondere voorstelling van deze multi-talented performer.

Edwin wordt begeleid op de vleugel door Jean-Louis van Dam.


Waar: De Oude Veiling, Marktstraat 19, 1431 BD Aalsmeer (google map)
Aanvang: 15.30 uur, de zaal is open vanaf 14.45 uur.
Entree: € 25,-
Kaartverkoop: uitsluitend bij Slijterij Wittebol, Ophelialaan 116, 1431 HM Aalsmeer

 

Een keer per maand, op een zondagmiddag, tovert KCA de sfeervolle bovenzaal van de geheel gerestaureerde Oude Veiling om tot 'theater' waar een mix van klassieke muziek en kleinkunst wordt gepresenteerd.

Bob & Gon heten als gastheer en gastvrouw elke bezoeker persoonlijk welkom en vertellen tussendoor over de artiest, zijn of haar passie en natuurlijk de muziek. Het duo staat garant voor een genotvolle zondagmiddag bij KCA Muziek.


 ARCHIEF

 

 

Locatie:
De Oude Veiling

Tijd:
zondag 20 maart 2022, 15.30 uur

Toegang € 25,-

Eerstkomende programma(s)

«

Archief overzicht:

»