programmaprogramma

Old School Band

Old School Band

De Old School Band van Marnix Busstra bestaat intussen alweer bijna 10 jaar, het was dus hoog tijd voor een tweede album. De titel van dit album is Casual Chic en de CD-presentatie kan natuurlijk maar op éen plek worden gedaan: Bacchus! Want de naam van de Old School Band is ontleend aan de gemeenschappelijke Aalsmeerse wortels van de oprichters van de band, gitarist Marnix Busstra en bassist Norbert Sollewijn Gelpke. Van de kleuterschool en lagere school in Aalsmeer, de middelbare school in Amstelveen tot het conservatorium in Hilversum, de hele route legden ze gezamenlijk af.

Nu behoren ze al jaren tot de top van Nederland en hebben ze met de geweldenaars Eric van de Bovenkamp op toetsen en Mark Stoop op drums een band om je vingers bij af te likken. Een quote in de Amerikaanse Huffington Post n.a.v. hun debuutalbum vertelt het hele verhaal: “For those who love a good old school band; a tight no-nonsense grooving ensemble with funk-driven bass and drums, a wizard on keyboards and an extraordinarily tasteful guitarist with his own signature sound, then go no further than Dutch guitarist Marnix Busstra’s latest Old School Band.” 

Niemand minder dan Marnix' echtgenote Karin Bloemen zal die middag in Bacchus het eerste exemplaar van de CD Casual Chic aan de band overhandigen en ze heeft beloofd een of twee nummers mee te zingen. "Maar", zo benadrukt ze, "het is natuurlijk het concert van de Old School Band!"

Line up: Marnix Busstra (gitaar), Norbert Sollewijn Gelpke (bas), Eric van de Bovenkamp (toetsen), Mark Stoop (drums)


Waar: Cultureel Café Bacchus, Gerberastraat 4, Aalsmeer  google map
Aanvang: zondag 30 oktober 2022, 15.30 uur, zaal open 15.00 uur
Entree: regulier tarief € 15; met (duo)vriendenkaart € 12; jongerenticket € 10 (t/m 25 jaar)
Kaartverkoop: via de KCA Ticketshop
Inlichtingen: bij Pierre Tuning


 in samenwerking met

 


Archief

 

Locatie:
Bacchus

Tijd:
zondag 30 oktober 2022, 15.30 uur

Toegang €15; vrienden €12; jongeren €10

Eerstkomende programma(s)

«

Archief overzicht:

»