programmaprogramma

Ben naar het bos!

Ben naar het bos!

Ook toe aan rust en een inspiratiemoment na een drukke week? Kom opladen in het bijzondere bos bij de expositie van IMIX in het Oude Raadhuis in Aalsmeer.

De drie kunstenaars Marion Albers, Mireille Schermer en Gemma Distelbrink van nomadisch kunstenaarscollectief IMIX verbinden zich steeds opnieuw met de natuur en brengen die connectie naar buiten via hun beelden, installaties en schilderijen. Ieder van hen doet dat op eigen wijze, maar de liefde voor de natuur spreekt uit al hun werk. In hun gezamenlijke projecten komen kunst en natuur in harmonie samen tot belevingen die alle zintuigen prikkelen. Zo ook in en om het Oude Raadhuis waar ze een kunstzinnige boservaring creëren.

Activiteiten
Op zaterdag 3 en zondag 4 september tijdens 'Fete de La Nature', het grootste natuurfestival in Nederland, maar ook tijdens de Kunstroute Aalsmeer op 17 en 18 september 2022 is er van alles te doen in en om het Oude Raadhuis. Natuurlijk kun je volop genieten van bijzondere kunst. Maar je kunt ook Raad krijgen van een Boomorakel of Keltisch Boomhoroscoop, genieten van live muziek en film, een boom opzetten met de kunstenaars en kennis maken met de geneeskracht van het bos.

Kom je ook naar het bos? 

Over IMIX
IMIX is de naam van het eerste zegel uit de eeuwenoude Tzolkinkalender van de Maya's. Het betekent letterlijk ‘Rode Draak’ en staat voor een nieuw begin, voor inspiratie en vernieuwing, maar ook voor ín het moment zijn. En dat is precies wat IMIX doet: creëren met wat er al is op steeds weer een nieuwe plek en werk laten ontstaan in het moment. Dit delen ze graag met iedereen tijdens de expositie Ben naar het bos!

Opening
De tentoonstelling Ben naar het bos! wordt op zondag 4 september 2022 om 15 uur feestelijk geopend en er een live optreden van de band Paradiya, een samensmelting van Afrikaanse en Indiase muziek met traditionele muziekinstrumenten. Iedereen is van harte welkom.  


Adres en openingstijden Oude Raadhuis

 • Het Oude Raadhuis (google map)
  Dorpsstraat 9, 1431 CA Aalsmeer
 • telefoon 0297-344318 (tijdens openingsuren)
 • info via een e-mail naar KCA
 • toegang: uw gift
 • openingstijden:
  op za 3 september (feestweekbraderie): 12 - 17 uur
  op za 17 en zo 18 september (Kunstroute): 12 - 17 uur
  reguliere openingstijden: vr, za, zo 14 - 17 uur

 


Over de tentoonstellingen van KCA in het Oude Raadhuis
Beeldende kunst heeft een belangrijke rol in een samenleving zoals die van Aalsmeer. Beeldende kunst zet je aan het denken, inspireert, raakt, biedt troost, maakt blij of juist weemoedig, geeft afleiding, verbindt, brengt samen. De tentoonstellingen van KCA in het Oude Raadhuis zijn voor Aalsmeer, gaan over Aalsmeer of over thema's die Aalsmeerders raken. Met kunstenaars - liefst met een band met Aalsmeer - die dat Aalsmeerse gevoel snappen en kunnen vertalen in beelden en verhalen. Wij hopen zeer dat we Aalsmeer weten te prikkelen om ze onze tentoonstellingen te komen beleven in de prachtige sfeer van het Oude Raadhuis. Tot snel! 


 

 VORIGE EXPOSITIES

 

Locatie:
Het Oude Raadhuis

Tijd:
2 september t/m 9 oktober 2022

Toegang : uw gift

Eerstkomende programma(s)

«

Archief overzicht:

»