programmaprogramma

Boet Kaaijk Quintet

Boet Kaaijk Quintet

Boet Kaaijk speelde als 8 jarig jochie al op de haven met Michael Varenkamp. Inmiddels is hij 18 en studeert Jazztrompet aan het Conservatorium van Amsterdam. Ook heeft Boet al zijn eigen kwartet, met hen brengt hij bekende en minder bekende jazz standards.

Boet had onlangs zijn debuut in het Concertgebouw te Amsterdam waar hij als gastsolist samen met Madeleine Bell werd uitgenodigd door het Jazz Orchestra of the Concertgebouw. Hij speelde onder andere met Michael Varenkamp, Benjamin Herman, Jos van Beest, Frits Landesbergen en Niels Tausk.

Boet komt uit een muzikale familie: zijn grootvader Goos Kaaijk was Drummer, zijn moeder Lisa Kaaijk is zangeres en pianiste. Met zijn energieke spel in de klassieke hard-Bob-traditie is Boet Kaaijk met zijn kwartet deze middag te horen op de haven. 

Hun muziek spettert en swingt de pan uit! Het wordt weer een gezellige zondagmiddag op de Haven met een geweldige band. Het restaurant is na afloop geopend.

Boet Kaaijk - trompet, Joep Grotendorst - tenorsaxofoon, Philip Kurstjens - gitaar, Frits Steeghs - drums, Veerle van der Wal - contrabas


Waar: Brasserie De Nieuwe Meer, Stommeerweg 2, Aalsmeer
Aanvang: 16.00 uur uur; zaal open 15.30 uur
Entree: uw gift


 

dit is een activiteit van de Nieuwe Meer met medewerking van KCA

 


Archief

 

 

Locatie:
Brasserie De Nieuwe Meer

Tijd:
zondag, 9 oktober 2022, 16.00 uur

Toegang uw gift

Eerstkomende programma(s)

«

Archief overzicht:

»