programmaprogramma

Deborah Carter & Zandscape

Deborah Carter & Zandscape

De groep Zandscape is het geesteskind van Mark Zandveld. Hij is verantwoordelijk voor alle composities op de gelijknamige CD en tekent voor de baspartijen. Zandscape is een combinatie die een uniek geluid produceert, niet alleen vanwege de instrumentatie, maar ook door de frisse verscheidenheid aan stukken – elk heeft zijn eigen karakter.

Zandscape treedt regelmatig op met Deborah J. Carter, een internationaal actieve jazzvocaliste met diverse CD’s op eigen naam. Ze tourde met haar eigen groep in veel landen zoals Japan, China, Spanje, Duitsland, Venezuela, Colombia, Azerbeidzjan en vele anderen. In Nederland is ze te horen in theaters met New York Round Midnight, Ben van den Dungen en Michael Varekamp. Ze werkt ook veelvuldig samen met (radio) orkesten en bigbands, waaronder het Metropole Orkest, de Hessische Rundfunk en het Berlin Opera Orchestra And Bigband.

De muziek is zowel melodieus als avontuurlijk, en doet soms denken aan ECM-artiesten uit de jaren 70, zoals Gary Burton of Chick Corea, maar met een eigentijdse aankleding. Met dit originele materiaal bij de hand nemen deze ervaren muzikanten je mee op een trektocht door een muzikaal landschap waar je prachtige harmonieën, verrassende grooves, gevoelige ballads en inventieve improvisaties tegenkomt.

Line up: Deborah J. Carter vocals, Gunnar Graafmans vibrafoon, Jeen Rabs gitaar, Mark Zandveld bas, Jurjen Bakker – drums

Hier alvast een voorproefje:


Waar: Cultureel Café Bacchus, Gerberastraat 4, Aalsmeer  google map
Aanvang: zaterdag 14-01-2023, 20.30 uur
Entree: regulier tarief € 15; met vriendenkaart € 12; jongerenticket € 10 (t/m 25 jaar)
Kaartverkoop: via de KCA Ticketshop en aan de zaal (graag per PIN)
Inlichtingen: bij Pierre Tuning


 in samenwerking met

 


Archief

 

 

Locatie:
Bacchus

Tijd:
zaterdag 14 januari 2023, 20.30 uur

Toegang €15; vrienden €12; jongeren €10

Eerstkomende programma(s)

«

Archief overzicht:

»