programmaprogramma

Jazz Focus BigBand

Jazz Focus BigBand

10 Jaar JAZZ OP DE HAVEN! Dat wordt natuurlijk groots gevierd met een spetterend JazzWeekend! Met op zondagmiddag de Jazz Focus BigBand onder leiding van Lorenzo Mignacca. 

De Jazz Focus BigBand is vernieuwd! De prijswinnende jeugdbigband wordt sinds september 2019 geleid door Lorenzo Mignacca. Hij zet de missie van de 'godfather van de Amsterdams Jazzscene', Peter Guidi, voort. De 20-koppige bigband zit barstensvol muzikaal talent en brengt de jazz echt tot leven. Onder Peter Guidi speelde de Jazz Focus o.a. op het North Sea Jazz Festival, de Amsterdamse Uitmarkt, in het Concertgebouw, en zelfs op festivals in San Sebastian en Budapest. Met hun mooie klanken, indrukwekkende noten en spetterende solo's, won de Jazz Focus bigband onder Lorenzo Mignacca op het Prinses Christina Concours in 2019 én in 2021 de eerste prijs! Verder heeft de band gespeeld op het Nationaal Big Band Concours, en mag de band in 2022 optreden in Luxemburg en mogen ze weer naar het North Sea Jazz Festival!

Het repertoire van de band zit vol invloeden die reiken van Thad Jones, Cole Porter, Buddy Rich, Mancini, en Sammy Nestico tot de modernere jazz van Gordon Goodwin en Michael Bublé en de funk van Tower of Power en Incognito.


Waar: Brasserie De Nieuwe Meer, Stommeerweg 2, Aalsmeer
Aanvang: zondag 25 juni 2023, 16.00 uur, zaal open 15.30 uur
Entree: uw gift (richtbedrag € 10, u kunt ook pinnen)


Het complete programma van het 10e JazzWeekend op de Haven: 


 

Dit is een activiteit van de Nieuwe Meer met medewerking van KCA 


Archief

 

 

Locatie:
Brasserie De Nieuwe Meer

Tijd:
Zondag 25 juni 2023, 16.00 uur

Toegang uw gift

Eerstkomende programma(s)

«

Archief overzicht:

»