programmaprogramma

Breno Viricímo & Rozanne Hartog

Breno Viricímo & Rozanne Hartog

Bassist, gitarist en zanger Breno Virícimo (Brazilie 1988) is geen onbekende meer in Aalsmeer. Na een weergaloos optreden bij KCA in Bacchus in november 2022 met zijn Olaiá Music en zangeres Roxanne Hartog komt hij nu weer terug naar Aalsmeer. Bereid je voor op een feestje!

Sinds Breno ruim tien jaar geleden in Nederland neerstreek, speelt hij vaak samen met andere Braziliaanse musici die hij speciaal uit Brasilië laat overkomen, maar ook met Nederlandse muzikanten die gek zijn op Braziliaanse muziek. Zo kwam hij op het idee om een plek te creëren voor al die muzikale gedachtewisselingen. Het kreeg de vorm van wekelijkse sessies, steeds op zaterdag, die op video worden vastgelegd en vervolgens online geplaatst. Daarmee was Olaiá geboren. 

Vaste waarden in zijn bezetting zijn de Uruguayaanse gitarist Daniel de Moraes en de Braziliaanse saxofonist en fluitist Lucas Figueiredo Santana. Voor live optredens wordt de groep aangevuld met drummer en percusionist Wagner Vasconcelos. Roxanne Hartog is een regelmatig terugkerende zangeres. Met haar prachtige stem en gevoel voor ritme en de Braziliaanse sfeer blendt ze perfect in en maakt ze met Breno en de band elk concert van Olaiá tot een heel bijzondere belevenis. 

Line-up: Breno Viricimo (bas, gitaar, zang), Daniel de Moraes (gitaar), Lucas Figueiredo Santana (fluit, saxofoon), Wagner Vasconcelos (drums), Roxanne Hartog (zang)


Waar: Cultureel Café Bacchus, Gerberastraat 4, Aalsmeer  google map
Aanvang: 20.30 uur
Entree: regulier tarief € 15,00; jongerenticket € 10 (16 t/m 25 jaar)
Kaartverkoop: via de KCA Ticketshop en aan de zaal (graag per PIN)


 in samenwerking met


Archief

 

 

Locatie:
Cultureel Café Bacchus

Tijd:
zaterdag 17 februari 2024, 20.30 uur

Toegang € 15,00; jongeren €10

Eerstkomende programma(s)

«

Archief overzicht:

»