programmaprogramma

Familievoorstelling: De nacht Wacht

Familievoorstelling: De nacht Wacht

Muzikale kindervoorstelling (vanaf 5 jaar) en  leuk voor de hele familie!

Na de succesvolle interactieve kindervoorstelling "Vlieg met me mee" brengt Trio Vidalita een nieuwe voorstelling boordevol spanning, humor en met natuurlijk een grote rol voor  jong publiek.

Wat doen jullie 's nachts? Ga je altijd braaf slapen? Of lig je wel eens uren wakker? Ben je bang voor spoken ....? Hou je wel eens een slaapfeestje zonder dat je ouders dat weten?

Allemaal vragen die we samen gaan beantwoorden. De viool, de contrabas en de piano spelen in het geheel een eigen rol. De klanken van de instrumenten sluiten naadloos aan op de sfeer die we uitbeelden: Soms is de muziek zo spannend zijn dat je je het liefst onder je stoel, onder de vleugel of achter de contrabas zou willen verstoppen.

Denk maar aan de griezelige muziek van Ligeti, Cowell en de "Danse Macabre" van Saint Saëns met de snerpende vioolklanken. Maar er is ook muziek waar je heerlijk op kunt wegdoezelen, zoals de mooie nocturnes van Chopin en Grieg. En wie kent niet " Eine Kleine Nachtmusik" van Mozart en de" Moonlightsonate" van Beethoven of " Round Midnight" van Duke Ellington. De mooiste muziek van de wereld is geïnspireerd op de nacht en is vaak ook 's nachts gemaakt. Misschien kende je sommige muziek al maar je zal vast ook weer nieuwe stukken leren kennen waar je thuis nog eens naar kan luisteren of die je op je eigen instrument kan leren spelen.

Wil je meezingen met ons eigen " Nachtlied" of wil je vertellen waarom je wel eens bang bent in bed of ga je gewoon lekker achterover in je stoel luisteren naar de mooie muziek van het muzikale trio. Alles Kan! Maar een ding is zeker: WE GAAN NOG LANG NIET SLAPEN!

leeftijd: 5-11 jaar

Marieke de Bruijn- Viool, zang, spel
Marjolein Bakker- Piano, percussie, zang, spel
Suze Stiphout- Contrabas, spel


De voorstelling vond plaats in De Oude Veiling (google map)

Naar archief

Locatie:
De Oude Veiling

Tijd:
12 februari 2012

Toegang

Eerstkomende programma(s)

«

Archief overzicht:

»