programmaprogramma

Artonis, pianotrio

Artonis, pianotrio

Met Anoek Brokaar,viool, Frank Oppedijk, piano en Ephraïm Ijzerlooij, cello

Het Artonis Pianotrio is een professioneel, jong en bevlogen pianotrio, bestaande uit drie musici die allen hun opleiding afrondden aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag bij docenten als Dmitri Ferschtman, Vera Beths en Naum Grubert. De leden van het trio wonnen prijzen op talrijke concoursen en traden op in binnen- en buitenland. Al binnen drie maanden na hun oprichting werd het trio door het Storioni Trio genomineerd voor de Storioni Festival Prijs. Als onderdeel hiervan trad het Artonis Pianotrio op tijdens het Storioni Festival in 2011. Als trio volgde het ensemble masterclasses bij Frank van de Laar en bij internationale topensembles als het Crieg trio, het Casals kwartet, het Atrium kwartet en het Danel kwartet. Het Artonis Pianotrio is regelmatig in Nederland te beluisteren.

Visie
Een concert is een totaalervaring. Waarom zetten mensen niet gewoon thuis een CD op? Omdat een live concert de luisteraars in staat stelt om inspiratie, diepgang, ontroering, bezinning, vrolijkheid, kennis, stilte, saamhorigheid, prikkeling en passie veel intenser te beleven dan een CD in de woonkamer. En omdat het de musici in staat stelt dit met een publiek van geïnteresseerden te delen! Een concert is daarom een wisselwerking.

Om deze reden stelt het Artonis Pianotrio de beleving van het publiek centraal. Hoogstaande muzikale kwaliteit en aandacht voor publiek gaan bij ons hand in hand en een open houding naar het publiek toe is voor het Artonis Pianotrio een wezenlijk onderdeel van de concertervaring. Om het gevoel van betrokkenheid onder het publiek te vergroten wordt daarom tussen de stukken door altijd de interactie gezocht met het publiek. Om de muziek optimaal tot leven te wekken, en de concertervaring voor iedereen nog mooier te maken.

http://www.artonistrio.nl/


Het concert vond plaats in de Oudkatholieke Kerk (google map)

Naar archief

 

Locatie:
Oudkatholieke Kerk

Tijd:
10 maart 2013

Toegang -

Eerstkomende programma(s)

«

Archief overzicht:

»