programmaprogramma

Erwin Rommert Weerstra

Erwin Rommert Weerstra

Stichting Kunst en Cultuur Aalsmeer en het Flower Art Museum organiseren dit najaar samen een aantal concerten met klassieke muziek van topniveau. De kaartverkoop is vanaf heden gestart. Met ‘Muziek in het Museum’ bieden wij in het Flower Art Museum een prachtig programma in een bijzondere ambiance voor alle liefhebbers van klassieke muziek in Aalsmeer en omstreken.


Vrijdag 25 november is het podium voor meesterpianist Erwin Rommert Weerstra, die een toegankelijk programma brengt met werken van Schubert en Chopin. 

Erwin is geen onbekende bij KCA. In de Oudkatholieke Kerk gaf hij - toen nog heel jong - een aantal prachtige concerten voor het KCA-publiek en liet hij zijn virtuositeit zien. Wij zijn vereerd dat hij nu optreedt in de prachtige ambience van het Flower Art Museum, te midden van de mooiste bloemenkunst.  

Erwin werd op 7-jarige leeftijd toegelaten tot de Jong Talent Afdeling van het Koninklijk Conservatorium in Den Haag, destijds de jongste leerling die ooit was geaccepteerd. Dat was de start van een indrukwekkende carriere als internationaal geroemde pianist. De lijst met studies die volgden en concoursen die hij won is te lang om hier te vermelden.

Erwin heeft een actief concertleven met optredens over de gehele wereld. Daarnaast is hij als pianist verbonden aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag en het Nationaal Dans Theater.

 

 (foto: erwinrommert.com)


Locatie en kaartverkoop:

Waar: Flower Art Museum, Kudelstaartseweg 1, Aalsmeer (tegenover de Watertoren)
Aanvang: vrijdag 25 november 2022, 20.00 uur (zaal open 19.30 uur)
Entree: regulier tarief € 20; met vriendenkaart KCA of FAM: € 17; jongerenticket € 10 (t/m 25 jaar); de ticketprijs is inclusief entree tot het museum en een kopje koffie of thee bij binnenkomst. 
Kaartverkoop: via de KCA Ticketshop 
InlichtingenConstantijn Hoffscholte


In samenwerking met:


ARCHIEF

 

Locatie:
Flower Art Museum

Tijd:
Vrijdag 25 november 2022, 20.00 uur

Toegang € 20, met vriendenkorting €17, jongeren t/m 25

Eerstkomende programma(s)

«

Archief overzicht:

»