programmaprogramma

Rosella Duo

Rosella Duo

Rosella Duo presenteert, na meer dan 10 jaar muzikale samenwerking in het Vivezza Trio, nu - als nieuw artistiek initiatief - een prachtig programma voor viool en piano. Inger van Vliet (viool) en Angélique Heemsbergen (piano) zijn perfect op elkaar ingespeeld en brengen u graag in vervoering met hun meest geliefde muziek.

Inger van Vliet is een professioneel en veelzijdig violiste. Als solist trad ze op en toerde met orkesten van naam, maar ze speelt net zo graag in een klein ensemble. Momenteel is zij aanvoerder bij Sinfonia Rotterdam, waarmee ze tournees door Brazilië, China en Colombia maakte. Zij speelt daarnaast geregeld bij het Balletorkest, Radio Filharmonisch Orkest, Phion en andere orkesten.

Voor pianiste Angélique Heemsbergen gaat een vergelijkbaar verhaal op. Zij speelde concerten in Het Concertgebouw en Tivoli Vredenburg en is geregeld te horen en te zien  in programma’s als Viertakt Podium en Opium op 4. Als kamermusicus speelt ze naast het Rosella Duo in Duo Heemsbergen & Van Jaarsveld, het Vivezza Trio en het Veldtbergen Trio

Het Rosella Duo heeft een programma samengesteld met hun favoriete sonates onder de titel: ‘Beethoven: Een groot inspirator!’ Het programma opent met de allereerste sonate voor viool en piano die Beethoven schreef. Een die nét wat minder vaak wordt uitgevoerd en daarom verfrissend is voor het publiek. Daarnaast staat de intrigerende Sonate Nr. 2 van Franz Schubert op het programma, waarin Beethovens invloed onmiskenbaar is. Een diepzinnig werk waarin je een jonge Schubert zijn vleugels hoort uitslaan. De inspiratie van Beethoven komt ook naar voren in de bijzondere samenwerking van Robert Schumann en Johannes Brahms in de prachtige F.A.E. Sonate.

Laat u in vervoering brengen door deze twee musici die in dit sprankelende programma hun passie voor de kamermuziek met u willen delen.


Stichting Kunst en Cultuur Aalsmeer en het Flower Art Museum organiseren samen een reeks van concerten met klassieke muziek van topniveau. Met ‘Muziek in het Museum’ bieden wij in het Flower Art Museum een prachtig programma in een bijzondere ambiance voor alle liefhebbers van klassieke muziek in Aalsmeer en omstreken.


Locatie en kaartverkoop:

Waar: Flower Art Museum, Kudelstaartseweg 1, Aalsmeer (tegenover de Watertoren)
Aanvang: vrijdag 12 april 2024, 20.00 uur (zaal open 19.30 uur)
Entree: regulier tarief € 20; met FAM vriendenkaart € 17 (max. 2 kortingskaartjes per persoon), Jongerenticket € 10 (16 t/m 25 jaar); de ticketprijs is inclusief entree tot het museum en een kopje koffie of thee bij binnenkomst. 
Kaartverkoop: via de KCA Ticketshop en aan de kassa (mits nog plaatsen beschikbaar)
Inlichtingen: Constantijn Hoffscholte 


In samenwerking met:


ARCHIEF

 

Locatie:
Flower Art Museum

Tijd:
Vrijdag 12 april 2024, 20.00 uur

Toegang € 20, FAM vrienden €17, jongeren € 10

Eerstkomende programma(s)

«

Archief overzicht:

»