programmaprogramma

Thema Gedichtentuin 2021: 'Verlangen'

Thema Gedichtentuin 2021: 'Verlangen'

Ook dit jaar organiseert de werkgroep Podiumkunst & Literatuur van KCA de Gedichtentuin. De digitale ontmoetingen van de werkgroep hebben geleid tot het themawoord voor de Gedichtentuin 2021: VERLANGEN. Steevast vindt dit poëtische evenement plaats in de eerste drie weekenden van september. In elk geval is zeker dat de locatie als vanouds het sfeervolle Boomkwekerskerkhof is, met of zonder beperkingen.  

De hele wereld is bezig met VERLANGEN. Wat zo gewoon leek is door corona nu al meer dan een jaar met lockdowns heel bijzonder geworden. Wat willen we weer graag meer mensen ontmoeten, thuis en in het restaurant. Elkaar begroeten met een knuffel, een kus. 

We hopen op je medewerking in de vorm van jouw gedachten over VERLANGEN. Zoals gebruikelijk maximaal 14 regels exclusief titel en ondertekening. Wij gebruiken Garamond 24 om de gedichten goed leesbaar te laten zijn op de standaards. Tot 18 juli graag sturen per e-mail.

VERLANGEN is een breed bepalend woord, zoek graag een andere insteek dan corona. Op veel manieren spreken we dit jaar ons verlangen uit: naar oude, nieuwe, normale of zeer bijzondere tijden. Wat een uitdaging weer. Succes en plezier in het verlangend schrijven.


Openingstijden
Eerste drie weekenden van september van 12:00 uur tot 17:00 uur
Toegang is gratis. Locatie: Boomkwekerskerkhof, Stommeerweg 13, 1431 ES Aalsmeer.

Locatie:
Boomkwekerskerkhof, Stommeerweg 13, Aalsmeer

Tijd:
Uiterlijke datum van inzending 18 juli 2021

Toegang gratis

Eerstkomende programma(s)

«

Archief overzicht:

»