programmaprogramma

Gedichtentuin 2023, 15e editie!

Gedichtentuin 2023, 15e editie!

Dit jaar is het de 15e keer dat de Gedichtentuin wordt georganiseerd. In de eerste drie weekenden van september tovert KCA het illustere Boomkwekerskerkhof aan de Stommeerweg weer om tot de 'tuin der gedichten' en is de anders gesloten plek open voor publiek. Zodat poëzieliefhebbers er in alle rust kunnen genieten van de pennevruchten van talrijke dichters en andere liefhebbers van het poëtische woord. 

Bomen
Het thema van dit jaar is ‘Bomen’. Over eeuwenoude, majestueuze bomen valt veel te verhalen. Zij maken met hun talloze jaarringen honderden jaren geschiedenis mee. Maar ook jonge boompjes geven inspiratie tot schrijven, let maar eens op de vele synoniemen die er zijn: van boomloot, entloot, griffel naar rijs, spie en spruit. 

Op zaterdag 2 september om 12 uur wordt de Gedichtentuin geopend en vanwege het derde lustrum geeft KCA daar een extra feestelijk tintje aan.  

De gedichtenbundel met alle gepresenteerde gedichten is vanaf 2 september voor € 5,- te koop bij Boekhuis Aalsmeer, Zijdstraat 12. 


Locatie en openingstijden

  • Boomkwekerskerkhof, Stommeerweg 13, 1431 EH Aalsmeer
  • 2/3, 9/10 en 16/17 september. In het laatste weekend is de Gedichtentuin onderdeel van de Kunstroute Aalsmeer. 
  • van 12:00 uur tot 17:00 uur
  • toegang is gratis.


Gedichtentuin 2022


Vioolspel van Elin, Eva en Michelle op de Gedichtentuin

Locatie:
Boomkwekerskerkhof, Stommeerweg 13, Aalsmeer

Tijd:
Eerste drie weekenden van september 12-17 uur

Toegang gratis

Eerstkomende programma(s)

«

Archief overzicht:

»