programmaprogramma

Beatrice van der Poel & Thomas Verbogt

Beatrice van der Poel & Thomas Verbogt

Auteur Thomas Verbogt en zangeres/componiste Beatrice van der Poel gaan opnieuw samen het theater in met nieuwe verhalen en nieuwe muziek.

Een must voor liefhebbers van literatuur, het Nederlandstalige lied en poëzie. Verhalen met een zachte glans van melancholie. Over donker en bitter gemoed, de lichtpuntjes in het bestaan, het avontuur van het alledaagse en dat alles gebracht met een grote glimlach.

“Verbogts verhalen zijn stuk voor stuk cursiefjes, waarin hij taalcuriosa en triviale gebeurtenissen aan elkaar koppelt…

De liedjes zijn warm en voelen aangenaam dichtbij….”

Haarlems Dagblad: "THOMAS VERBOGT werd eerder genomineerd voor de Libris Literatuurprijs, Boekhandelsprijs en de ECI Literatuurprijs. Hij schrijft ook toneel en dagelijks een column voor De Gelderlander. Van Verbogt verscheen onlangs de roman Als Je De Stilte Ziet."

BEATRICE VAN DER POEL is singersongwriter met een eigen stijl en een prettige, warme stem waarvan Frits Spits (NPO radio 2) zegt dat ie “klinkt als rode wijn”. Ze vertaalde Jimi Hendrix en als stemactrice leest ze luisterboeken voor o.a. van Astrid Holleeder – Judas en Nicci French.

Haar nieuwe album Na de Stilte verschijnt in 2022. 


Waar: De Oude Veiling, Marktstraat 19, 1431 BD Aalsmeer (google map)
Aanvang: 15.30 uur, de zaal is open vanaf 14.45 uur
Entree: € 25,-
Kaartverkoop: uitsluitend bij Slijterij Wittebol, Ophelialaan 116, 1431 HM Aalsmeer

 

Een keer per maand, op een zondagmiddag, tovert KCA de sfeervolle bovenzaal van de geheel gerestaureerde Oude Veiling om tot 'theater' waar een mix van klassieke muziek en kleinkunst wordt gepresenteerd.

Bob & Gon heten als gastheer en gastvrouw elke bezoeker persoonlijk welkom en vertellen tussendoor over de artiest, zijn of haar passie en natuurlijk de muziek. Het duo staat garant voor een genotvolle zondagmiddag bij KCA Muziek.


 ARCHIEF

 

 

Locatie:
De Oude Veiling

Tijd:
zondag 27 februari 2022, 15.30 uur

Toegang € 25,-

Eerstkomende programma(s)

«

Archief overzicht:

»