programmaprogramma

Word VRIEND van KCA

Word VRIEND van KCA

Vrienden heb je nooit genoeg. En vanaf nu blijft het niet alleen bij 'dank je wel'! U krijgt er ook iets voor terug. Vanaf nu bieden wij onze vrienden korting op de entreeprijzen van onze voorstellingen en concerten en andere voordelen zoals exclusieve last-minute aanbiedingen. 

Bent u nog geen (duo)vriend van KCA en draagt u KCA een warm hart toe? Steun ons dan en word ook VRIEND of DUO-VRIEND en geniet extra voordelig van een gezellig, mooi en verrassend theaterseizoen. 

VOORDELEN VRIEND OF DUO-VRIEND

  • U steunt de programma's van KCA.
  • U krijgt een theaterseizoen lang € 3 korting op losse kaartjes voor alle theatervoorstellingen, lezingen en concerten van KCA*. Voor sommige voorstellingen is de korting zelfs hoger.
  • U krijgt last-minute aanbiedingen, exclusief voor (DUO-)VRIENDEN.

 

VRIEND wordt u voor € 27,50 en DUO-VRIEND voor € 50. Tot einde theaterseizoen 2022 - 2023! En heeft u in 2022 al een donatie gegeven aan KCA van tenminste € 25 p.p., dan krijgt u de (DUO-)VRIENDENKAART voor seizoen 2022- 2023 helemaal gratis. We nemen contact op met u.

De korting gaat nu al in, waardoor u er ook voor de resterende concerten en voorstellingen van KCA in het lopende theaterseizoen van kunt genieten. Uiteraard is de korting persoonsgebonden en niet overdraagbaar. 

U koopt de VRIENDENKAART en DUO-VRIENDENKAART in de KCA Ticketshop.

Om uw korting voor een concert of voorstelling te verzilveren, kiest u in de KCA Ticketshop bij de gewenste voorstelling voor de optie ENTREE VOOR VRIENDEN

Heeft u nog vragen? Stuur ons een e-mail

Hartelijk dank en veel plezier!

*) De korting geldt niet voor de nieuwe concertreeks Zondagmiddag met Bob, opvolger van de BOB & Gon concerten. 

Locatie:

Tijd:
Theaterseizoen 2022-2023

Toegang € 15 (ALLEEN VIA ONZE TICKETSHOP)

Eerstkomende programma(s)

«

Archief overzicht:

»