programmaprogramma

MAGISCH REALISME

MAGISCH REALISME

Aalsmeer is het dorp waar kunstenaar Michel Sehstedt in 1969 werd geboren, en al woont en werkt hij al jaren in Notre dame de Riez in Frankrijk, Aalsmeer blijft hem trekken. Zo is hij voor inspiratie geregeld op zijn boot op de Westeinder te vinden.

Het werk van Michel Sehstedt is nog het meest te beschrijven als magisch realisme. Gevarieerd in kleur, compositie en sfeer, met één overeenkomst: het absurde en het denken. Het absurde wordt soms grotesk weergegeven en soms in een enkel detail. In schilderijen en enorme 3D beelden van dynosaurussen. Michel daagt graag uit tot denken. Inspiratie haalt hij uit het leven en het filosofische aspect daarin. 

De expositie Magisch Realisme van Michel Sehstedt is te zien van vrijdag 5 mei t/m zondag 11 juni 2023 in het Oude Raadhuis. De feestelijke opening door Pierre Tuning is op zaterdag 6 mei om 15 uur met muzikale omlijsting door SAS Singer And Songwriter. Iedereen is van harte welkom. 


Over de tentoonstellingen van KCA in het Oude Raadhuis
Beeldende kunst heeft een belangrijke rol in een samenleving zoals die van Aalsmeer. Beeldende kunst zet je aan het denken, inspireert, raakt, biedt troost, maakt blij of juist weemoedig, geeft afleiding, verbindt, brengt samen. De tentoonstellingen van KCA in het Oude Raadhuis zijn voor Aalsmeer, gaan over Aalsmeer of over thema's die Aalsmeerders raken. Met kunstenaars - liefst met een band met Aalsmeer - die dat Aalsmeerse gevoel snappen en kunnen vertalen in beelden en verhalen. Wij hopen zeer dat we Aalsmeer weten te prikkelen om ze onze tentoonstellingen te komen beleven in de prachtige sfeer van het Oude Raadhuis. Tot snel! 


Adres en openingstijden Oude Raadhuis

  • Het Oude Raadhuis (google map)
    Dorpsstraat 9, 1431 CA Aalsmeer
  • telefoon 0297-344318 (tijdens openingsuren)
  • info via een e-mail naar KCA
  • toegang: uw gift
  • openingstijden: vr, za, zo 14 - 17 uur

 VORIGE EXPOSITIES

 

Locatie:
Het Oude Raadhuis

Tijd:
5 mei t/m 11 juni 2023

Toegang : uw gift

Eerstkomende programma(s)

«

Archief overzicht:

»