programmaprogramma

Bernard van Rossum Kwartet

Bernard van Rossum Kwartet

Bernard van Rossum saxen, Timothy Banchet piano, Jort Terwijn bas, Joan Terol drums

In zijn kwartet blaast de Hispano-Nederlands saxofonist/componist/arrangeur Bernard van Rossum leven in tal van originele composities. Inspirerende muzikale landschappen waar lyrische melodieën over prachtige muzikale passages zweven. Vergezeld door enkele van de beste muzikanten uit de jazz scène.

Van Rossem is een jazzfenomeen. Hij is vooral bekend als leider van de ‘BvR Flamenco Big Band’, waarmee hij de MeerJazz International Big Band Competition won. Bernard van Rossum woont in Amsterdam. Hij groeide op in een multiculturele omgeving, is geboren en getogen in Spanje met een Engelse moeder en een Nederlandse vader. Van zijn kwartet heeft de drummer Joan Terol een Catalaanse achtergrond, Timothy Banchet studeerde jazzpiano aan het conservatorium bij Bert van den Brink en bassist Jort Terwijn aan de conservatoria van Arnhem, Barcelona en Amsterdam. 


Waar: Cultureel Café Bacchus, Gerberastraat 4, Aalsmeer google map
Aanvang: 20:30 uur; zaal open 20:00 uur
Entree: € 15; Jazzclubleden € 10; jongeren t/m 25 jaar € 10
Kaartverkoop: uitsluitend in de KCA Ticketshop
InlichtingenPierre Tuning tel. 0297-360355 of Reinoud Staps 


 

Let op: Bij de voorstellingen van KCA in Cultureel Café Bacchus is tot nader orde het tonen van een Coronatoegangsbewijs verplicht!in samenwerking met


Archief

 

Locatie:
Cultureel Café Bacchus

Tijd:
zaterdag 6 november 2021, 20.30 uur

Toegang € 15; Jazzclub en jongeren € 10

Eerstkomende programma(s)

«

Archief overzicht:

»