programmaprogramma

Gerard Alderliefste

Gerard Alderliefste

In het tiende sterfjaar van Ramses Shaffy (29/8/33 – 1/12/2009) organiseert Alderliefste producties een toegewijde Shaffy middag. Tien jaar. Hoe snel kan het gaan. Shaffy, die schijnbaar weigert te sterven. Hoorbaar aan zijn liedjes die gespeeld blijven en die over nieuwe generaties verder zwerven. Kinderen van Shaffy kinderen geven het ook weer door.

In het programma komen bekende, maar ook minder bekende stukken van Shaffy voorbij. Dit naast smeuïge anekdotes uit de monden van heren die dicht bij hem hebben gestaan.

Nico van der Linden (auteur van de Shaffy Song Books, bandlid in de jaren ’60) speelt vleugel. Sylvester Hoogmoed ( Shaffy biograaf van o.a. “We zien wel” ) levert zijn unieke bijdragen over het leven van ons nationaal icoon. Gerard heeft weer andere heerlijke anekdotes.

In normale tijden tovert KCA een keer per maand, op een zondagmiddag, de sfeervolle bovenzaal van de Oude Veiling om tot 'theater' waar Bob & Gon een mix van klassieke muziek en kleinkunst presenteren. Maar de tijden zijn op dit moment niet normaal. Wij hopen dat wij zo snel mogelijk weer kunnen starten met een nieuwe concertreeks. Het concert vindt plaats in De Oude Veiling, Marktstraat 19, 1431 BD Aalsmeer (google map)

De voorstelling is uitverkocht.


 

ARCHIEF

Locatie:
De Oude Veiling, Marktstraat 19, 1431 BD Aalsmeer

Tijd:
zondag 18 oktober 2020

Toegang Afgelast

Eerstkomende programma(s)

«

Archief overzicht:

»