programmaprogramma

Boris van der Lek and the JazzFluencers

Boris van der Lek and the JazzFluencers

10 Jaar JAZZ OP DE HAVEN! Dat wordt natuurlijk groots gevierd met een spetterend JazzWeekend! Boris van der Lek and the JazzFluencers bijten vrijdagavond 23 juni het spits af met Tributes to Ben & Sweets. Daarin draait alles om de muziek en sound van legendes Ben Webster (tenorsaxofonist) en Harry “Sweets” Edison (trompettist). In 1962 brachten zij het album Wanted to Do One Together uit. Dit album werd in de jaren tachtig opnieuw uitgebracht onder de naam “Ben and Sweets”.

Tijdens deze tribute komen meeslepende nummers voorbij zoals “Did You Call Her Today”, “Better Go”, “Centerpiece”, “Hollering At The Watkins Broadway” en prachtige ballads als “My Romance”, “Willow Weep For Me” en “In The Wee Small Hours Of The Morning”

Boris van de Lek en Koos van de Hout weten met souplesse deze sound en muziek neer te zetten. Het harmonieuze samenspel van saxofoon en een gedempte trompet, afgewisseld met innemende creatieve solo’s, creëert een unieke sfeer en sound. Dit begeleid door een super swingende ritme sectie. 

Ervaren artiesten, fantastisch bronmateriaal en heel veel liefde voor de jazz: alle ingrediënten zijn er om er een legendarische concert van te maken!

Line-up: Boris van der Lek saxofoon, Koos van de Hout trompet, Mark van der Feen piano, Vincent Kuiper bas en Dolf Helge drums.


Waar: Brasserie De Nieuwe Meer, Stommeerweg 2, Aalsmeer
Aanvang: vrijdag 23 juni 2023, 21.00 uur, zaal open 20.30 uur
Entree: uw gift (richtbedrag € 10, u kunt ook pinnen)


Het complete programma van het 10e JazzWeekend op de Haven: 


 

Dit is een activiteit van de Nieuwe Meer met medewerking van KCA 


Archief

 

 

Locatie:
Brasserie De Nieuwe Meer

Tijd:
Vrijdag 23 juni 2023, 21.00 uur

Toegang uw gift

Eerstkomende programma(s)

«

Archief overzicht:

»