programmaprogramma

Kunstroute Aalsmeer 2021

Kunstroute Aalsmeer 2021

Één ding is zeker: twee jaar achter elkaar géén Kunstroute in Aalsmeer zou hard te verkroppen zijn. Uit de vele reacties die wij van kunstenaars en locatiehouders kregen, maken wij op dat zij dat ook vinden.

De Gemeente Aalsmeer liet ons recent weten te verwachten dat de vaccinatiegraad in de zomer zover is toegenomen dat de coronamaatregelen kunnen worden versoepeld. En dus gaven zij ons groen licht om met de voorbereidingen van de Kunstroute - één van de grote Aalsmeerse evenementen in september - te starten.

De Kunstroute Aalsmeer van KCA is een kwalitatief hoogstaand evenement met landelijke allure dat in één weekend duizenden bezoekers trekt. Omdat we verwachten dat we ook in september nog de bezoekersstromen beheersbaar moeten kunnen houden, kiezen we vooralsnog voor een goede spreiding van locaties en voor alleen grotere locaties, die ook plek kunnen bieden aan gastexposanten. Uitbreiden kan altijd nog. Zo houden we het flexibel en kunnen we snel inspelen op versoepelingen. Aan de optie de Kunstroute te moeten afblazen bij een onverhoopt nieuwe coronagolf willen we vooralsnog liever niet denken. 

En dus gaan we met volle vaart vooruit. De beoogde locaties hebben inmiddels hun medewerking toegezegd en zijn enorm blij om straks in september hun deuren weer te mogen openzetten voor hét kunstfeest van het jaar.
 
Want dat wordt het zeker weer! Een inspirerend kwalitatief hoogwaardig evenement voor kunstliefhebbers en iedereen die zin heeft in een dagje uit met familie en vrienden. Gezellig én veilig.
 
Kunstenaars kunnen zich zo snel mogelijk inschrijven, houd onze website in de gaten. 


KCA Kunstroute Aalsmeer
Wanneer: op zaterdag 18 en zondag 19 september 2021
Openingstijden: volgt
Locaties: diverse locaties verspreid over Aalsmeer
Informatie: werkgroep Kunstroute 


Naar het archief met informatie over de kunstroutes in vorige jaren

 

Locatie:
Diverse locaties in Aalsmeer

Tijd:
zaterdag 18 en zondag 19 september 2021

Toegang gratis

Eerstkomende programma(s)

«

Archief overzicht:

»